Derneğiniz kurulduğu andan itibaren defterlein tasdiki ile birlikte yetkili matbaadan aşağıdaki resmi belgelerini bastırması zorunludur. BU BELGELER MATBAAMIZDAN TARAFINDAN MÜLKİ AMİRLİKLERE BİLDİRİLİR VE RESMİYET KAZANDIRILIR

ALINDI BELGESİ: Derneğinizin bağış ve aidat gelirlerinde kullanılmaktadır.

GİDER MAKBUZU: Derneğinizin ticari olamayan ödemelerinde kullanılmaktadır.(Yardım, burs, ödül, cenaze vb tüm çıkışlar)

AYNİ BAĞIŞ ALINDI BELGESİ: Derneğinizin mal bağışı alımlarında (ya da gıda vb. ürünlerin) kullanılmaktadır.

AYNİ YARDIM TESLİM BELGESİ: Derneğinizin mal yardımlarında (ya da gıda vb. ürünlerin) kullanılmaktadır.

ÇOKLU AYNİ YARDIM TESLİM BELGESİ: Derneğinizin aynı anda çoklumal yardımlarında (ya da gıda vb. ürünlerin) kullanılmaktadır.

GİDER PUSULASI: Derneğinizin ticari olan fatura alınamayan  ödemelerinde kullanılmaktadır.(2. El mal ya da bir hizmet alımı gibi vb tüm çıkışlar)

Not: GİDER PUSULASI STOPAJ TEVKİFATINA TABİDİR. DETAYLARI FİRMAMIZIN ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HATTINDAN  ÖĞRENEBİLİRSİNİZ GEREKLİ İŞLEMLER YAPILMAKTADIR.

KAŞE – MÜHÜR :